Koneurakointi Nurmela Oy

Koneurakointi Nurmela on ammattitaitoinen koneurakointipalveluja tarjoava yritys Lahdesta.

Koneurakointi Nurmela - vuodesta 2011

Koneurakointi Nurmela on kasvanut kovalla työllä ja yrittämisellä. Markus Nurmela on Koneurakointi Nurmelan perustaja ja omistaja.

Vuonna 2011, Markus perusti yrityksen 16-vuotiaana, ostamalla isältään osamaksulla pihatraktorin 11 000 eurolla, aloitti metsurityöt ja polttopuiden teon.

Kahden vuoden kuluttua yritykseen ostettiin kaivinkone ja palkattiin ensimmäinen työntekijä.

Vuonna 2015 yritys muuttui osakeyhtiöksi. Tällöin koneita oli 4 kpl ja työntekijöitä 3 henkilöä.

Nykytilanne, vuosi 2022, yritys työllistää 20 työntekijää ja useita aliurakoitsijoita. Konekanta on kasvanut 19 kappaleeseen, joista koneita 15 kpl ja kuorma-autoja 4 kpl.

Yrityksen tärkein pääoma on yrittäjän intohimo työhön sekä yrityksen työntekijät. Myös perhe on mukana yrityksessä: kolme veljeä, vaimo ja vanhemmat.

Markus Nurmelan työpiste ei ole toimistolla, vaan kaivinkoneen puikoissa. ”Pisara moottoriöljyä” yrittäjän veressä vie yrittäjän työn ääreen edelleen kuutena päivänä viikossa.

Tulevaisuutta rakennetaan oman hallin muodossa seuraavien vuosien aikana.

Ota yhteyttä

Koneurakointi Nurmela on luotettava suomalainen koneurakoinnin ammattilainen Lahdesta.

Tarjoamme osaavaa alan työvoimaa ja laadukasta kalustoa, niin yritysten vaativiin tarpeisiin kuin yksityisten asiakkaidenkin käyttöön. Nykyaikainen huollettu konekalusto selviytyy haasteellisimmistakin urakoista. Pienten kaivinkoneiden etuina ovat ketteryys ja nopeus vaikeakulkuisissakin paikoissa.

Koneurakoinnin ohella tarjoamme myös metsä- ja traktoriurakointia.

Olemme luotettava kumppanisi kaikissa alan töissä. Toiminta-alueenamme on Sysmä, Hartola, Lahti, Vantaa -seudun talousalue.